Din Sanna Hälsa

Om Din Sanna Hälsa

Vi gör det tillsammans!

Meningen är inte att du ska behöva gå på den ena dieten efter den andra, oavsett om du vill gå upp eller ner i vikt. Eller om du helt enkelt bara vill bli piggare och friskare. Dieter är kortvariga och ofta extrema som skapar både ångest och ett osunt förhållande till mat.

Vad händer när man slutar med dieten? Vad har du lärt dig? Ofta går man ifrån schemat och tillbaka till sina gamla vanor. Då är risken stor att meningen med dieten känns som ogjort arbete och det är precis just det jag vill slänga bort. Istället skapar vi en balanserad livsstil som håller livet ut.

Jag vill att du ska få balans och rutiner för vardagen där du kan äta god mat som gör gott för dig och där du känner att vi hittar en livsstil som fungerar för just dig. Ett hälsosamt förhållande till mat som passar in i ditt livspussel. Inga förbud, ingen ångest och vi gör det tillsammans!

Mitt mål är att du ska känna dig trygg i att på egen hand kunna göra bra matval. Mitt mål är att du ska känna dig mentalt starkare och friskare med ett lugn om vad som är just DIN sanna hälsa.

Förgyllda Solens gränd 6
393 59 Kalmar

0735-804180

Rabatterbjudanden

50% på Kostrådgivning, 1 tillfälle á 60-90 min.

Premium

(Inkl. individuella kostråd.)

Gratis konsultation, 1 samtal á 15 min.

Premium

 (Vi kommer fram till vilket upplägg som passar dig bäst.)

50% på Kostrådgivning 8 veckor.

Premium

(Inkl. samtal, kostregistrering, individuella kostråd, uppföljningssamtal, app och chatt.)

2 för 1 på Kostrådgivning 8 veckor.

Premium

(Gör det tillsammans med din partner eller en vän. Inkl. samtal, kostregistrering, individuella kostråd, uppföljningssamtal, app och chatt.)

499:- för 1 års prenumeration av min app, inkl. chattfunktion med mig.

Premium

Gäller dig som är eller blir kund genom ”kostrådgivning 8 veckor” eller liknande.

Ladda ner appen