Kahls

Om Kahls

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad. Vi erbjuder även de tillbehör som krävs för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx.

De omsorgsfullt utvalda te- och kaffesorter som erbjuds i butikerna produceras hos anrika Kahls i Göteborg och är resultatet av noggrann provsmakning och förädling. Kahls är sedan förra seklets början ett familjeägt rosteri och en av landets få smaksättare av te. Detta gör att vi slipper långa transporter och kan garantera färska produkter med bästa hållbarhet.

Idag är Kahls The & Kaffehandel en framgångsrik butikskedja med ett 30-tal utvalda enheter med bästa tillgänglighet, från Malmö i söder till Umeå i norr, drivna av engagerade och kunniga franchisetagare.

Vår ambition är att vara en inspirationskälla för allt som kretsar kring te- och kaffedrickande. Vi arbetar ständigt med att optimera kundens njutning och ser till att du till fullo kan ta del av den fantastiska kvalitet som Kahls erbjuder. Vi vill uppfattas som en ledstjärna för hur ett perfekt serverat kvalitetskaffe eller te kan upplevas och vara det självklara valet när du behöver en present eller gåva. Vi är passionerade och utbildar oss löpande inom te och kaffe för att du med trygghet ska kunna förvänta dig det där lilla extra.

Varmt välkommen in till oss!

Skeppsbrogatan 12
392 31 Kalmar

0480-42 02 10

Rabatterbjudanden

20% på the/kaffe upp till 500g

Premium
Använt 80 gånger

20% på valfri take away

Fritt
Använt 8 gånger
Ladda ner appen