K & N Rekond

Om K & N Rekond

På K & N Rekond hjälper vi dig att få en vacker och välvårdad bil. Vi utför handtvätt, rekonditionering, Ceramic lackskydd och mycket mer inom bilvård. Våra kunder är privatpersoner, bilfirmor, företag och åkerier. Med kundens bästa i fokus håller vi alltid högsta kvalitet i allt vi gör. Hos oss är din bil i goda händer!

Professionell bilvård med handtvätt är både bättre och skonsammare jämför med maskintvätt. Bilen tvättas noggrant utan risk att orsaka repor. Väljer du även att investera i lackskydd/lackkonservering så garanterar vi dig ett långvarigt skydd som ger många fördelar.

En välvårdad bil får längre livslängd och ett högre andrahandvärde.

Storgatan 44
352 32 Växjö

070-640 93 63

Rabatterbjudanden

20% på in- & utvändig handtvätt av bilen

Fritt

Inkluderar avfettning, shamponering, fälgrengöring,  underspolning, avtorkning, dammsugning av kupé, rengöring av paneler, dörrsidor och mattor, fönsterputsning in och utvändig.

20% på utvändig handtvätt av bilen

Fritt

Inkluderar avfettning, shamponering, fälgrengöring, underspolning och avtorkning.

20% på biltvätt inkl. vaxning

Fritt

Inkluderar utvändig handtvätt, maskinell polering av karossen, vaxning av karossen, uppfräschning av däcksidor och fälgar.

20% på rekonditionering av bilen

Fritt

Utvändig handtvätt, motortvätt, dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, dörrsidor, mattor,  fönsterputsning in- och utvändigt, våttorkning av plast och vinyl, rubbing och vaxning.

Ladda ner appen