Beställ värdekod till Guldhäftet

Värdekoden aktiverar ett medlemskap i Guldhäftet i 12 månader från aktiveringsdagen för Växjö och Kalmar samt 6 månader från aktiveringsdagen för Göteborg. Värdekod per e-post kan antingen beställas direkt i appen och betalas med Swish eller genom formuläret nedan som betalas med kort där alternativen är värdekod per e-post eller som fysisk folder.

Värdekoden kostar 300 kr för Växjö eller Kalmar samt 200 kr för Göteborg.

Se aktiva erbjudanden här >>

Samtliga uppgifter är nödvändiga för att slutföra beställningen. När du trycker på "Beställ" skickas du vidare till Payson för att genomföra en säker kortbetalning. Värdekoden skickas inom 24h, till angiven e-postadress eller per post.

Guldhäftet värdekod folder

 
 
Genom att bli medlem godkänner jag medlemsvillkoren. Om du blir medlem behandlar Guldhäftet AB som personuppgiftsansvarig dina personuppgifter främst för att:
  • Ta fram och skicka dig information och anpassade erbjudanden.
När vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter. Du har t.ex. rätt att begära att bli raderad och rätt att begära ett registerutdrag. Du har även möjlighet att vända dig till Datainspektionen med klagomål. Läs mer om behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta mottagande av marknadsföring genom att klicka på avregistreringslänk i e-postutskick/sms eller kontakta oss på support@guldhaftet.se.