Beställ värdekod till Guldhäftet

Värdekoden aktiverar ett medlemskap i Guldhäftet i 12 månader från aktiveringsdagen. Under denna tid innehas access till alla aktiva erbjudanden som kan användas en gång.

Värdekoden kostar 300 kr.

Se aktiva erbjudanden här >>

Samtliga uppgifter är nödvändiga för att slutföra beställningen. När du trycker på "Beställ" skickas du vidare till Payson för att genomföra en säker kortbetalning. Värdekoden skickas till angiven e-postadress eller postas inom 24h, men vanligen snabbare.

Guldhäftet värdekod folder

 
 
Genom att bli medlem godkänner jag medlemsvillkoren. Om du blir medlem behandlar Guldhäftet AB som personuppgiftsansvarig dina personuppgifter främst för att:
  • Ta fram och skicka dig information och anpassade erbjudanden.
När vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter. Du har t.ex. rätt att begära att bli raderad och rätt att begära ett registerutdrag. Du har även möjlighet att vända dig till Datainspektionen med klagomål. Läs mer om behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta mottagande av marknadsföring genom att klicka på avregistreringslänk i e-postutskick/sms eller kontakta oss på support@guldhaftet.se.